Recent Posts

duminică, 20 ianuarie 2013

Creier cu ceapa si ou

Creier cu ceapa si ou

Creier cu ceapa si ou

Ingrediente pentru Creier cu ceapa si ou:

  • 400 gr creier de porc
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare pentru Creier cu ceapa si ou :

Puneti creierul in apa rece ptr o ora .Daca este nevoie schimati apa  pentru a scoate tot sangele.Scoateti cu grija pielitele si eventualele oase si lasati creierul la scurs intr-o sita .Tocati ceapa fin si puneti-o la calit in uleiul incins pana se inmoaie.Adaugati cu grija bucatile de creier ,sare si piper .Intoarceti creierul cu grija  pe toate partlile,fara a-l sfarama prea tare .Lasati pana scade zeama in intregime ,apoi adaugati ouale batute separatAmestecati cu grija .Serviti creierul  cu patrunjel verde tocat fin.
Creier cu ceapa si ou

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...