Recent Posts

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Linte batuta

Linte batuta

Linte batuta

Ingrediente Linte batuta :

  • 250 gr linte rosie
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 foaie dafin
  •  1 creanga cimbru
  • 150 ml ulei
  • paprika si patrunjel uscat maruntit pentru ornat 
  • rosii ptr servit

Mod de preparare Linte batuta :

Lintea spalata se pune la fiert la foc mic cu apa cat sa o depaseasca de 2 degete ,cimbru  ,foaia de dafin si un praf de sare.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie si apa scade.Se scoate foaia de dafin ,crenguta de cimbru ,apoi se mixeaza impreuna cu putina sare ,piperul   si uleiul.Se serveste in castronele ornata cu paprika si patrunjel sau pe felii de rosii.

2 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

imi place tare mult cum arata!

Mihaela Cercel spunea...

Multumesc .Am descoperit de curand lintea.Imi place foarte mult la gust si este foarte hranitoare.

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...