Publicat de
Ecaterina Mihaela
Muschiulet de porc la cuptor cu garnitura de ciuperci
Ingrediente pentru Muschiulet de porc la cuptor cu garnitura de ciuperci :
- 1 muschiulet porc
- 300 gr ciuperci proaspete
- 2 linguri mustar
- sare
- piper macinat
- 1 pahar vin alb sec
- cimbru macinat
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare pentru Muschiulet de porc la cuptor cu garnitura de ciuperci:
Spalati muschiuletul ,uscati-l ,apoi ungeti-l cu mustar si piper macinat.Lasati-l la rece 30 de minute.Puneti-l apoi la cuptor cu uleiul .Lasati-l 15 minute ,apoi intoarceti-l pe partea cealalta.Intre timp spalati ciupercile ,curatati-le si taiati-le felii .Presarati-le langa muschiulet ,lasati-le 5 minute ,apoi adaugati vinul ,sare ,piper si cimbru.Puneti daca este nevoie si o cana apa sau supa de legume si lasati pana scade zeama.Seviti cu piure de cartofi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu