Recent Posts

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Cartofi umpluti cu branza

Cartofi umpluti cu branza



Cartofi umpluti cu branza

Ingrediente pentru Cartofi umpluti cu branza :

  • 4 cartofi mari
  • 100 gr branza dulce
  • 100 gr branza sarata
  • 100 gr sunculita taraneasca
  • cascaval afumat
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura unt
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare pentru Cartofi umpluti cu branza :

 Spalati bine cartofii ,apoi  fierbeti-i in coaja in apa cu sare 15 minute(cartofii trebuie sa fie moi,fara a se sfarama).Clatiti cartofii cu apa rece,apoi decojiti-i.Cu ajutorul unei lingurite,scoateti mijlocul cartofului,pastrand 1/2 cm grosime pe margine.
Sfaramati bucatelele de cartof scoase cu o furculita,apoi amestecati-le cu branza dulce,branza sarata,sunculita taraneasca taiata cubulete,ouale,smantana,sare si piper dupa gust.

 Umpleti cartofii  cu compozitia formata si punet-i intr-o tava unsa cu unt.Presarati  deasupra  cascaval afumat Delaco ras  si dati la cuptor pana  se rumenesc frumos.Daca doriti ,inainte de a-i scoate mai presarati putin cascaval .









Cartofi umpluti cu branza

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...