Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 400 gr fasole verde
- 150 gr naut fiert in prealabil
- 150 gr rosii pasate
- 2 linguri pasta de rosii
- sare
- piper negru macinat
- 1 foaie de dafin
- cimbru uscat
- marar verde
- 2-3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Curatam legumele.
Taiem morcovul semirondele, ardeiul gras cubulete si ceapa fin.
Intr-o cratita punem la calit legumele in uleiul incins.Cand legumele s-au inmuiat
adaugam fasolea verde, apoi acoperim cu apa calda. Adaugam foaia de dafin si cimbru.
Fierbem la foc mic pana legumele se inmoaie, apoi adaugam rosiile si nautul.
Potrivim de sare si piper si fierbem pana se leaga sosul.
Adaugam mararul tocat marunt si usturoiul tocat marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu