Ingrediente:
- 1 ceapa rosie
- 1 zucchini descojit
- 2 catei de usturoi
- 200 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
- 150 gr rosii pasate
- 1 lingura pasta de ardei
- sare
- 1 lingura ulei de masline
- piper negru macinat
- 1 foaie de dafin
- busuioc uscat
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins.
Adaugam zucchini taiat in semirondele mai grosute.
Cand legumele s-au inmuiat adaugam usturoiul tocat fin, apoi stingem cu rosiile si adaugam apa calda cat sa le acopere.Adaugam foaia de dafin.
Fierbem 10 minute, apoi adaugam nautul, pasta de ardei, sare si piper dupa gust si busuiocul uscat.
Lasam 5 minute, apoi adaugam patrunjelul si oprim focul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu