Recent Posts

duminică, 18 aprilie 2021

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

 

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

Ingrediente:

  • 600 gr coaste de caprioara
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 gr masline negre
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • maghiran uscat
  • boia dulce
  • 150 ml vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita  rasa zahar 
Mod de preparare:
Taiem coastele in bucati potrivite.
Le spalam si le asezam intr-un vas cu capac.Peste ele punem cimbru, maghiranul, boiaua, sare, piper, foile de dafin, uleiul si vinul.Amestecam bine si punem capacul.Dam vasul la frigider pentru cateva ore minim sau pana a doua zi.
A doua zi punem coastele cu tot cu vinul si condimentele in vasul aparatului Crock-Pot  pornit pe functia Slow pentru 6 ore.In functie de cat de frageda este caprioara timpul poate varia.
Dupa aproximativ 4 ore am pus rosiile, pasta de ardei, maslinele, sare, piper, maghiran si zaharul si am lasat pana sosul s-a legat.
Servim coastele cu orez brun .






Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...