Ingrediente:
- 600 gr coaste de caprioara
- 200 gr rosii pasate
- 1 lingura pasta de ardei
- 150 gr masline negre
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat
- 2 foi de dafin
- maghiran uscat
- boia dulce
- 150 ml vin rosu
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita rasa zahar
Mod de preparare:
Taiem coastele in bucati potrivite.
Le spalam si le asezam intr-un vas cu capac.Peste ele punem cimbru, maghiranul, boiaua, sare, piper, foile de dafin, uleiul si vinul.Amestecam bine si punem capacul.Dam vasul la frigider pentru cateva ore minim sau pana a doua zi.
A doua zi punem coastele cu tot cu vinul si condimentele in vasul aparatului Crock-Pot pornit pe functia Slow pentru 6 ore.In functie de cat de frageda este caprioara timpul poate varia.
Dupa aproximativ 4 ore am pus rosiile, pasta de ardei, maslinele, sare, piper, maghiran si zaharul si am lasat pana sosul s-a legat.
Servim coastele cu orez brun .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu