Ingrediente:
- 12 felii de paine
- 4 oua
- 400 gr creier de porc
- 1 lingura ulei
- sare
- piper negru macinat
- patrunjel uscat
- susan
Mod de preparare:
Tinem creierul in apa rece pentru cel putin o ora. Il curatam de pielite si il punem la fiert in apa cu putina sare.Scurgem creierul, il lasam sa se racoreasca si il pasam bine cu o furculita.Adaugam sare, piper si patrunjel si omogenizam.
Intindem pasta pe jumatate dintre felii si acoperim cu cate o a doua felie de paine.
Batem ouale intr-o farfurie cu putina sare, piper si patrunjel.
Trecem feliile de paine prin ou si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.
Presaram deasupra susan si stropim cu putin ulei.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.
Servim friganelele calde cu rosii proaspete.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu