Recent Posts

vineri, 12 martie 2021

Friganele cu creier si susan

 

Friganele cu creier si susan

Ingrediente:
  • 12 felii de paine
  • 4 oua
  • 400 gr creier de porc
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel uscat
  • susan
Mod de preparare:
Tinem creierul in apa rece pentru cel putin o ora. Il curatam de pielite  si il punem la fiert  in apa cu putina sare.Scurgem creierul, il lasam sa se racoreasca si il pasam bine cu o furculita.Adaugam sare, piper si patrunjel si omogenizam.
Intindem pasta pe jumatate dintre felii si acoperim cu cate o a doua felie de paine.
Batem ouale intr-o farfurie cu putina sare, piper si patrunjel.
Trecem feliile de paine prin ou si le asezam intr-o tava  pe hartie de copt.
Presaram deasupra susan si stropim cu putin ulei.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.
Servim  friganelele calde cu rosii proaspete.





Friganele cu creier si susan



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...