Ingrediente:
- 600 gr carne de porc cu os
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 bucata pastarnac
- 500 gr fasole verde lata
- 1 lingura pasta de ardei
- 200 gr rosii tocate
- sare
- piper negru macinat
- bors dupa gust
- leustean
Mod de preparare:
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete.
Spumam si fierbem de jumatate.
Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde.
Lasam sa fiarba 5 minute si adaugam pasta de ardei si rosiile.
Dupa ce am fiert 10 minute adaugam borsul fiert separat, sare si piper dupa gust.
Adaugam leusteanul si oprim focul.
Acoperim cu un capac si lasam 10 minute, dupa cre putem servi borsul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu