Ingrediente:
- 300 gr pulpa de porc
- 2 cepe
- 3 cartofi
- 150 gr mazare
- 1 lingura pasta de ardei
- 150 gr rosii pasate
- 1 lingura ulei
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat
- maghiran uscat
- 2 foi de dafin
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Taiem carnea in bucati potrivite.
In uleiul incins punem carnea.
Cand s-a albit bine pe toate partile adaugam ceapa tocata fin.Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam ocazional.
Cand ceapa a devenit translucida adaugam cartofii taiati in 6 pe lungime si mazarea. Acoperim cu apa, punem cimbrul si foile de dafin si fierbem la foc mic 15 minute.
Adaugam rosiile, pasta de ardei, sare, piper si maghiranul. Daca este nevoie mai completam cu apa calda.Mai fierbem 10 minute.
Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu