Ingrediente:
- 1 bucata pulpa(1kg)
- condimente pentru carne de porc(coriandru, chimen,maghiran, sare, piper, ienibahar, usturoi)
- 1 lingura ulei
- boia dulce
- 2 masuri orez brun
Mod de preparare:
Amestecam toate condimentele cu uleiul.
Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora.
In vasul aparatului Crock-Pot punem gratarul cu 2 pozitii. Eu l-am pus pe pozitia joasa.
Selectam functia de prajire si temperatura necesara.Eu am pastrat temperatura de 150 de grade.
Am lasat aparatul sa se incalzeasca. Cand aparatul a emis sunetul ca a ajuns la temperatura necesara asezam bucata de carne. Am lasat bucata de carne 10 minute, apoi am mutat aparatul pe functia GATIRE LENTA pentru 3 ore si jumatate.
Cand carnea este gata oprim aparatul si scoatem gratarul cu carnea.
Spalam bine aparatul,il stergem si il asezam din nou in vas.
Asezam in vas 2 masuri de orez brun.Punem 3 1/2 masuri apa si sare, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe Gatire la aburi.
Cand orezul a absorbit toata apa aparatul se va opri singur iar orezul va fi perfect.
Servim pulpa de porc cu orezul brun si muraturi sau putem sa facem un sos.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu