Recent Posts

joi, 18 februarie 2021

Pulpa de porc cu orez brun la Crock-Pot

 

Pulpa de porc cu orez brun la Crock-Pot

Ingrediente:

  • 1 bucata pulpa(1kg)
  • condimente pentru carne de porc(coriandru, chimen,maghiran, sare, piper, ienibahar, usturoi)
  • 1 lingura ulei
  • boia dulce
  • 2 masuri orez brun
Mod de preparare:
Amestecam toate condimentele cu uleiul.
Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora.
In vasul aparatului Crock-Pot punem gratarul cu 2 pozitii. Eu l-am pus pe pozitia  joasa.
Selectam functia de prajire si temperatura necesara.Eu am pastrat temperatura de 150 de grade.
Am lasat aparatul sa se incalzeasca. Cand  aparatul a emis sunetul ca a ajuns la temperatura necesara asezam bucata de carne. Am lasat bucata de carne 10 minute, apoi am mutat aparatul pe functia  GATIRE LENTA pentru 3 ore si jumatate.
Cand carnea este gata oprim aparatul si scoatem gratarul cu carnea.
Spalam bine aparatul,il stergem si il asezam din nou in vas.
Asezam in vas 2 masuri de orez brun.Punem 3 1/2 masuri apa si sare, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe Gatire la aburi.
Cand orezul a absorbit toata apa aparatul se va opri singur iar orezul va fi perfect.
Servim pulpa de porc cu orezul brun si muraturi sau putem sa facem un sos.



Pulpa de porc cu orez brun la Crock-Pot




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...