Ingrediente:
- maruntaie de la un pui(spate, aripi)
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 cartofi
- o mana varza acra tocata
- 300 gr rosii pasate
- zeama de varza
- sare dupa gust
- piper macinat
- leustean verde
Mod de preparare:
Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert.
Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede.
Intre timp curatam legumele si le spalam..Taiem morcovul cubulete mici, ceapa o tocam fin, cartofii ii taiem cuburi mai mari.
Adaugam legumele si le fierbem 15 minute.
Adaugam varza tocata fin si rosiile.
Clocotim separat zeama de varza si o adaugam in ciorba dupa aproximativ 10-15 minute.
Adaugam piperul macinat si sare doar daca mai este nevoie.
Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu