skip to main
|
skip to sidebar
Pagini
Pagina de pornire
Contact info
About me
Mihaela Ecaterina
Categorii
Dulciuri
(316)
Supe / Ciorbe
(155)
Preparate de post
(125)
Preparate din legume
(125)
Preparate din carne de pui
(95)
Salate
(70)
Diverse
(65)
Preparate din carne de porc
(64)
Aperitiv
(60)
Paste /Pizza
(55)
Preparate din peste
(52)
Torturi
(46)
Conserve
(43)
Inghetate
(33)
Crock-Pot
(30)
Preparate traditionale romanesti
(30)
Mic dejun
(29)
Preparate din carne de miel
(24)
Placinte
(18)
Preparate de paste
(18)
Preparate la pahar
(18)
Paine de casa
(15)
Tarte dulci
(13)
Preparate din carne de caprioara
(12)
Tarte sarate
(11)
Bauturi
(10)
Biscuiti si fursecuri
(10)
Preparate din carne de vitel
(10)
Good Food
(9)
Preparate din carne de curcan
(8)
Garnituri
(5)
Preparate din carne de rata
(4)
Salate Calde
(4)
Sosuri
(4)
Paste
(3)
Preparate din carne de fazan
(2)
Prteparate din carne de iepure
(2)
Preparate din carne de iepure
(1)
Dr.Oetker
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License
.
Recent Posts
vineri, 7 august 2020
Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi
Publicat de
Ecaterina Mihaela
Ingrediente:
2 vinete mai subtiri si lungi
3 rosii bine coapte
usturoi
patrunjel verde
sare
piper
1 lingura ulei de masline\
Mod de preparare:
Spalam vinetele, le taiem capetele si le feliem.Presaram sare peste ele si le scurgem intr-o sita.
Punem vinetele pe gratar, pe ambele parti. Avem grija sa nu le uscam prea tare.
Scoatem vinetele intr-un castron si le lasam la racit.Adaugam rosiile taiate felii mai mari, usturoiul feliat,patrunjelul tocat fin, sare, piper si ulei.
Amestecam si lasam salata 15 minute la rece inainte de servire.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Web analytics
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu