Recent Posts

vineri, 13 aprilie 2018

Pulpa de miel cu ierburi de Provence

Pulpa de miel cu ierburi de Provence

Pulpa de miel cu ierburi de Provence
Anul asta am ales sa marinez carnea de miel cu ierburi de Provence si vin alb pentru 48 de ore. A iesit o carne aromata, delicioasa, foarte moale.

Ingrediente:

  • 2 pulpe de miel(spate)
  • 250 ml vin alb sec
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • ierburi de Provence
  • 1 lingura ulei
  • boia iute

Mod de preparare:

Cu 48 de ore inainte de a gati carnea spalam carnea si o curatam de pielite. O asezam intr-o tava, adaugam condimentele,vinul si o dam la frigider acoperita. Din cand in cand intoarcem carnea pe cealalta parte.
Inainte de a gati-o cu 1/2 de ora scoatem tava din frigider la temperatura camerei. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu. Dupa o ora scoatem foliasi o lasam pana se rumeneaste si scade zeama.(din cand in cand stropim carnea cu zeama din tava).
Servim friptura cu cartofi si salata verde.

Pulpa de miel cu ierburi de Provence

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...