Recent Posts

vineri, 27 aprilie 2018

Biscuiti digestivi

Biscuiti digestivi

Biscuiti digestivi

Ingrediente:

  • 150 gr faina integrala+pentru presarat blatul
  • 100 gr amestec tarate grau, secara si orz
  • 50 gr zahar
  • 125 gr unt 82%grasime
  • 1 ou
  • 4 linguri zeama de portocale
  • 4 linguri coacaze deshidratate
  • sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat

Mod de preparare:

Punem zeama de portocala intr-o craticioara si o infierbantam. Dam jos, punem coacazele, acoperim cu un capac si lasam sa se raceasca si sa se hidrateze coacazele.
Intr-un vas punem faina, sarea, bicarbonatul  si untul. Framantam un aluat nisipos. Punem oual, zaharul, taratele si amestecam bine. Punem coacazele cu tot cu zeama de portocale si framantam un  aluat care nu se lipeste de maini.Il invelim in folie de plastic si il dam la rece pentru 30 de minute.
Biscuiti digestivi
Impartim aluatul in 2 jumatati.Intindem pe rand fiecare parte pe un blat de lemn usor infainat ,o foaie cu grosimea de 5mm. Cu o forma rotunda decupam biscuitii si ii asezam intr-o tava pe hartie de copt.
Biscuiti digestivi

Biscuiti digestivi
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pana incep sa se rumeneasca usor pe margine.Scoatem tava si lasam biscuitii sa se raceasca.
Putem sa ii pastram intr-un recipient etans pana la o saptamana.
Biscuiti digestivi

Biscuiti digestivi

Biscuiti digestivi
Biscuiti digestivi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...