Bulete de cascaval cu oregano
Ingrediente:
- 250 gr cascaval ras+70 gr taiat cubulete
- 150 gr telemea de oaie
- 2 oua
- 2 linguri faina
- sare
- piper negru macinat
- oregano uscat
- ulei pentru prajit
- 1 /2 lingurita praf de copt
Mod de preparare:
Radem intr-un castron cascavalul, telemeaua, apoi le amestecam cu ouale, sare daca mai este nevoie, piper, oregano, praful de copt si faina.Omogenizam bine compozitia.
Cu o lingurita luam din amestec cantitati aproximativ egale. In mijloc asezam un cubulet de cascaval, apoi cu mainile umede formam bile.
Prajim buletele in ulei incins pana capata o culoare frumoasa aurie.
Nu prajiti prea multe bulete deodata deoarece la prajit mai cresc.
Scoatem buletele intr-un castron pe hartie absorbanta .
Servim buletele la aperitiv.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu