Prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata
Ingrediente:
- 10 albusuri
- un praf de sare
- 10 linguri zahar
- 7 linguri ulei
- 2 linguri cacao
- 9 linguri faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingura rom
- 100 gr ciocolata amaruie
- 3 pere
Mod de preparare:
Batem albusurile aflate la temperatura camerei impreuna cu praful de sare, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam uleiul,romul, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacao.Amestecam cu o spatula usor, apoi turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra ciocolata taiata bucatele mici si dam tava la cuptor pentru 20 de minute. Intre timp curatam perele, le scoatem cotorul si le taiem cubulete.Scoatem tava si presaram deasupra si perele. Introducem tava in cuptor si coacem pana trece proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o portionam.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu