Platica in sos de rosii
Ingrediente:
- 2 buc platica
- 300 gr ciuperci
- 1 morcov
- 1 conserva rosii
- sare
- piper negru macinat
- boia iute
- patrunjel verde
- 2 linguri ulei
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem.Il crestam oblic din loc in loc pe ambele parti si il presaram cu sare si piper. Curatam morcovul, il spalam si il taiem rondele. Asezam rondelele de morcov intr-o tava si punem pestele. Turnam vinul, acoperim tava cu folie de aluminiu si il dam la cuptor la foc iute. Dupa 15 minute scoatem folia, adaugam conserva de rosii,boiaua, sare, piper si ciupercile taiate in sferturi. Lasam tava la cuptor pana sosul scade.Servim pestele cu patrunjel verde presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu