Bors de pui cu praz si conopida
Ingrediente:
- maruntaie de la un pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 1 tija praz
- 1/2 conopida rupta bucatele
- 1 conserva de rosii cuburi
- 1/2 l bors
- sare
- piper negru macinat
- leustean
Mod de preparare:
Punem carnea de pui la foc intr-o oala cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca . Cand incepe sa fiarba spumam bine si adaugam morcovul ceapa si ardeiul taiate cubulete.Dupa 15 minute adaugam conserva de rosii mixata si conopida. Cand conopida a inceput sa se inmoaie adaugam borsul fiert separat si prazul rondel de 1 cm grosime.Potrivim de sare si piper. Mai fierbem 5 minute, dupa care adaugam leusteanul si stingem focul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu