Mancare de linte cu conopida si piept de pui
Ingrediente:
- 1 conserva linte
- 1/2 conopida
- 200 gr piept de pui
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 morcov
- 1 conserva de rosii
- sare
- piper negru macinat
- patrunjel verde
- 2 linguri ulei de rapita
Mod de preparare:
Conopida o desfacem buchetele, o spalam si o fierbem 5-7 minute in apa fierbinte cu sare. O scurgem. In uleiul incins punem ceapa taiata fin si morcovul fasii. Amestecam usor pana ceapa devine translucida,adaugam usturoiul, apoi adaugam pieptul de pui.Amestecam pana carnea se albeste pe toate partile.Stingem cu rosiile pasate, adaugam conopida, sare, piper si mai fierbem cateva minute pana sosul incepe sa se lege. Adaugam lintea scursa si clatita.Presaram patrunjel verde inainte de servire.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu