Mancare de fasole pastai cu piept de pui
Ingrediente:
- 300 gr piept de pui
- 400 gr fasole galbena pastai congelata
- 1 ceapa
- 1 lingura pasta de gogosari
- sare
- piper negru macinat
- 2linguri pasta de tomate
- 2 foi de dafin
- 2 linguri ulei
- 2 catei de usturoi
- paprika iute si afumata
- marar si patrunjel verde
Mod de preparare:
In uleiul incins punem ceapa tocata fin. Amestecam pana devine sticloasa, apoi adaugam pieptul taiat fasii. Amestecam usor pana se albeste pe toate partile, adaugam pasta de gogosari, fasolea pastai usor dezghetata si acoperim cu apa calduta. Punem si foile de dafin, sare si piper si fierbem la foc mic pana fasolea se inmoaie. Adaugam pasta de tomate si paprika si mai lasam putin sa scada zeama. Inainte de a stinge foculadaugam ararulsi usturoiul tocate fin. Servim cu patrunjel verde presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu