Ciuperci umplute cu branza si legume
Ingrediente:
- 6 ciuperci champignon brune mari
- 150 gr crema de branza cu smantana
- 1 lingura ulei de masline
- 120 gr amestec de legume congelat(morcov, mazare, ardei rosu,fasole verde, porumb)
- 1 ou
- 70 gr cascaval
- sare
- piper negru macinat
- cimbru
Mod de preparare:
In uleiul de masline incins punem legumele si le lasam 2-3 minute la foc iute, amestecand usor, cat sa se dezghete si sa se inmoaie usor. Le dam jos si le lasam sa se raceasca.
Intr-un castron punem branza, oul, legumele, sare, piper , cimbru si 1 lingura de cascaval ras.
Scoatem piciorusele de la ciuperci, presaram putina sare in palarii, apoi le umplem cu amestecul format.
Asezam ciupercile intr-o tava pe hartie de copt , presaram deasupra restul de cascaval, apoi le dam la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc usor deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu