Publicat de
Ecaterina Mihaela
Rulouri de vinete cu branza si rosii
Ingrediente:
- 2 vinete lungi si subtiri
- 300 gr crema de branza cu smantana
- 3 rosii
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri ulei de masline
- oregano uscat
- busuioc verde
Mod de preparare:
Spalam vinetele, le taiem cotorul si le feliem pe lungime. Presaram putina sare peste ele si le lasam la scurs 15 minute. Le ungem cu o lingura de ulei de masline si le puunem pe gratar, pe rand, pe ambele fete pana se inmoaie usor. Scoatem feliile de vinete pe o farfurie. Amestecam crema de branza cu oregano si piper.
Spalam rosiile, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Le amestecam cu sare, piper,1 lingura ulei de masline si frunze de busuioc tocate.
Intindem pe fiecare felie de vanata crema de branza si o rulam. Servim rulourile cu salata de rosii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu