Publicat de
Ecaterina Mihaela
Supa de ciuperci cu pui si salata verde
Ingrediente:
- 1 piept de pui cu os
- 400 gr ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 1 salata verde
- taitei de casa
- 1 ou
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Spalam pieptul de pui si il punem a fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie , apoi adaugam ceapa curatata,piper boabe si sare.Fierbem pana carnea se inmoaie si scurgem zeama, pe care o punem din nou la fiert. Cand a inceput sa clocoteasca adaugam ciupercile taiate felii, pieptul rupt fasii si le fierbem pana incep sa se inmoaie, apoi adaugam taiteii de casa si fierbem 3-4 minute. Adaugam salata verde curatata, spalata si taiata fasii. Dam cateva clocote, apoi turnam in fir subtire oul batut separat, amestecand continuu. Stingem focul. Servim supa fierbinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu