Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz
Ingrediente :
- maruntaiele de la un pui(aripi, spate)
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 bucata mica telina
- 1 sfecla mica
- 1 tije praz
- sare
- piper negru macinat
- marar verde
- zeama de varza dupa gust
- 200 ml bulion
Mod de preparare:
Spalam bine carnea de pui, apoi o punem intr-o oala si o acoperim cu apa. Spumam bine.Curatam ceapa, morcovul, telina si sfecla si le taiem cubulete marunte. Le punem peste carne si fierbem 20-25 de minute. Adaugam bulionul, tija de praz taiata rondele subtiri si mai fierbem 10 minute. Adaugam zeama de varza fiarta separat, potrivim de sare si piper, punem mararul si mai dam 2-3 clocote.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu