Pulpa de miel cu mazare, morcovi si arpagic
Ingrediente pentru Pulpa de miel cu mazare, morcovi si arpagic:
- o pulpa de miel(din spate)
- 2 legaturi morcovi tineri
- 450 gr mazare congelata(sau proaspata)
- 300 gr arpagic de ceapa rosie
- sare
- piper negru macinat
- menta uscata
- maghiran uscat
- boia iute
- 300 ml vin rosu
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare pentru Pulpa de miel cu mazare, morcovi si arpagic:
Incepem pregatirea pulpei de miel cu o zi inainte. Asezam pulpa intr-o tava si o asezonam cu sare, piper, maghiran, menta si boia iute. Turnam vinul peste ea si o dam la frigider. Intoarcem ocazional pulpa pe toate partile pentru a se patrunde bine. Inainte de a o gati scoatem tava si o lasam sa ajunga la temperatura camerei.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit pana pulpa se inmoaie si vinul a scazut aproape de tot. Ocazional mai turnam putina zeama din tava peste pulpa de miel
In acest moment adaugam mazarea , morcovii intregi curatati si arpagicul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu