Recent Posts

sâmbătă, 12 martie 2016

Pastrav umplut cu spanac, leurda si bacon

Pastrav umplut cu spanac, leurda si bacon



Pastrav umplut cu spanac, leurda si bacon

 Odata cu venirea primaverii parca simtim nevoia sa mancam mai usor, sa mancam mai multe verdeturi. Si cum piata e deja plina de spanac si leurda m-am gandit sa fac si eu un preparat cu aceste verdeturi.

Ingrediente pentru Pastrav umplut cu spanac, leurda si bacon:


  • 2 pastravi
  • 150 gr bacon
  • 200 gr spanac
  • 4 legaturi de leurda
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare pentru Pastrav umplut cu spanac, leurda si bacon:

Curatam bine pestele, ii taiem capulsi il presaram cu sare si piper. Ii facem cate 2-3 crestaturi pe fiecare parte pentru a se patrunde mai usor si il dam la rece.
Tocam baconul marunt si il punem la prajit intr-o lingura de ulei. Cand baconul s-a rumenit adaugam spanacul  si leurda, curatate de cozi, spalate si tocate marunt. Presaram putina sare si pupe si lasam cateva minute pana verdeturile se inmoaie si scade zeama. Umplem pestii cu amestecul. Punem pestii intr-o tava pe hartie de copt si ii stropim cu uleiul ramas. Dam tava la cuptorul preincalzit pana pestele se rumeneste.

Pastrav umplut cu spanac, leurda si bacon



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...