Pastrav la gratar cu sos de patrunjel
Ingrediente pentru Pastrav la gratar cu sos de patrunjel:
- fileuri de pastrav cu piele
- 2 legaturi patrunjel
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper negru macinat
- zeama de lamaie
- 1 lingura samburi de pin
- ulei de masline aromat cu piper rosu si ardei iute-50 ml
- 1 lingura ulei
Mod de preparare pentru Pastrav la gratar cu sos de patrunjel:
Presaram fileurile de pastrav cu sare si piper si le crestam pe partea cu piele usor din loc in loc . Le ungem cu putin ulei si le dam la rece 15 minute.
Incintam gratarul si le punem pe gratar, mai intai cu pielea in jos, apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Pentru sos punem intr-un vas adanc patrunjelul spalat, fara cozi, sare, piper, usturoiul, zeama de lamaie si mugurii de pin. Adaugam cate putin ulei de masline si mixam.
Servim pestele fierbinte cu sos de patrunjel.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu