Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati
Ingrediente pentru Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati:
- 1 muschiulet de porc
- 2 carnciori afumati si picanti
- 1 conserva naut
- sare
- piper macinat
- rozmarin
- boia iute
- sos de rosii pentru servit
- 4 linguri ulei
Mod de preparare pentru Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati:
Spalam muschiul si il tampona bine cu un servet absorbant. Cu un cutit cu varf ascutit taiem muschiuletul ,pana obtinem o forma dreptunghiulara. Asezam muschiul intre doua folii de plastic si il batem usor cu un ciocan de snitele. Dam folia de plastic de deasupra a o parte si presaram putina sare, piper negru macinat si cateva ace de rozmarin.
Punem 2 linguri ulei intr-o tigaie si rumenim usor carnciorii pe toate partile, dupa care ii scoatem.
Scurgem nautul din conserva, il clatim bine, apoi il mixam cu un praf de sare, piper si uleiul in care am prajit carnaciorii.
Intindem pasta de naut pe muschiulet, asezam carnaciorii unul in prelungirea celuilalt la marginea dinspre care incepem sa rulam. Cu ajutorul foliei de plastic de jos rulam muschiuletul , dupa care il legam cu ata de bucatarie. Presaram deasupra putina boia , stropim cu uleiul ramas si il dam la cuptorul preincalzit intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Servim muschiuletul taiat felii cu sos de rosii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu