Ciuperci umplute cu creier de porc
Ingrediente pentru Ciuperci umplute cu creier de porc:
- 8-10 ciuperci mari
- 500 gr creier de porc
- 1 ceapa mica
- sare
- pier negru macinat
- 150 gr cascaval ras
- 50 gr unt
Mod de preparare pentru Ciuperci umplute cu creier de porc:
Spalam ciupercile rapid sub jet de apa, le stegem bine, apoi le scoatem piciorusele.
Tocam piciorusele marunt. Curatam ceapa si o tocam marunt. O punem la calit in unt, apoi adaugam piciorusele tocate. Lasam amestecul la racit.
Creierul il curatam de pielite si il tinem cel putin o ora in apa rece, dupa care il scurgem si il oparim pentru cateva minute in apa cu putina sare. Il scoatem si il tocam marunt, apoi il amestecam cu ceapa si piciorusele ciupercilor calite, sare si piper macinat.Presaram cate putina sare in palariile ciupercilor. Umplem palariile cu amestecul format. Asezam ciupercile intr-o tava si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 20 de minute. Presaram cascavalul ras deasupra si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca. Servim ciupercile calde sau reci.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu