Tartine cu ciuperci
Daca vreti sa va bucurati de un mic dejun consistent de weekend si va plac ciupercile la fel de mult ca mie ar trebui sa incercati. Tartinele vor disparea chiar mai repde decat se fac, desi se fac foarte repede.
Ingrediente pentru Tartine cu ciuperci:
- 500 gr ciuperci proaspete
- 8 felii de paine
- 1 ou
- 1 lingura ulei
- patrunjel verde
- 100 gr cascaval ras
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare pentru Tartine cu ciuperci:
Trecem ciupercile printr-un jet de apa, apoi le scurgem bine. Le taiem lame si le punem intr-o tigaie cu uleiul. Punem capacul pentru 2 minute, apoi luam capacul si lasam ciupercile la foc pana seaca toata zeama, amestecand ocazional.
Scoatem ciupercile pe un tocator si le tocam mai marunt. Le punem intr-un castron si le amestecam cu sare, piper, patrunjel verde tocat fin, ou si cascavalul ras din care pastram putin .
Asezam intr-o tava feliile de paine pe hartie de copt, punem deasupra aestecul de ciuperci si presaram restul de cascaval.
Dam tava la cuptor cateva minute pana compozitia se leaga si cascavalul se rumeneste usor.
Servim tartinele atat calde cat si reci.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu