Publicat de
Ecaterina Mihaela
Frigarui de vinete cu sos de iaurt
Ingrediente pentru Frigarui de vinete cu sos de iaurt:
- 2 vinete
- sare
- piper macinat
- 2 linguri ulei
- 2-3 castraveti
- 250 ml iaurt
- 2 catei de usturoi
- frunze de menta tocate fin
Mod de preparare pentru Frigarui de vinete cu sos de iaurt:
Spalam vinetele, le curatam de coaja si le taiem cubulete potrivite de marime. Presaram putina sare si le lasam la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs le tamponam cu servete absorbante,presaram deasupra piper macinat si ulei. Amestecam bine, apoi infigem vinetele in tepuse de lemn.Punem frigaruile pe gratarul incins, pe toate artile, pana vinetele se inmoaie.
Pentru sos curatam castravetii de coaja si ii radem pe razatoarea mica. Zdrobim usturoiul curatat si il amestecam cu castravetii, iaurtul,sare si piper dupa gust si frunzele de menta tocate.
Servim frigaruile cu sos.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu