Publicat de
Ecaterina Mihaela
Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide
Ingrediente pentru Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide:
- 500 gr fulgi de ovaz cat mai fini
- 250 gr zahar
- 200 gr unt 82%grasime
- 3 oua
- 100 gr stafide
- esenta de vanilie
- coaja rasa si zeama de la o portocala
Mod de preparare pentru Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide:
Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si galbenusurile,apoi adaugam coaja si zeama de portocala. Punem fulgii de ovaz, stafidele, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.Batem albusurile spuma tare si amestecam compozitia. Formam cu mana bulgarasi pe care ii asezam intr-o tava pe hartie de copt si ii aplatizam usor. Dam tava la cuptorul preincalzit, la temperatura medie, pana se rumenesc usor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu