Publicat de
Ecaterina Mihaela
Pasta de naut cu ardei copt
Ador nautul si de aceea il gatesc cat de des pot in diverse feluri. Astazi am ales o pasta de naut cu ardei copt, delicioasa,sanatoasa si foarte consistenta, ideala pentru zilele de post.
Ingrediente pentru Pasta de naut cu ardei copt:
- 1 conserva naut
- 1 ardei gras rosu mai mare sau 2 mai mici
- 100 ml ulei
- sare
- piper negru macinat
- zeama de lamaie
- 2 catei de usturoi
Mod de preparare pentru Pasta de naut cu ardei copt:
Scurgem conserva de naut .Spalam ardeii grasi si ii taiem felii.Intr-o tigaie incintam 2 linguri de ulei si punem ardeii cu coaja in jos. Presaram putina sare, punem un capac si lasam la foc mic pana ardeii se inmoaie si pielita incepe sa se deasprinda.Dam jos tigaia si ii lasam sa se raceasca. Intr-un vas adanc punem nautul scurs,ardeiul gras cu ulei cu tot(putem sa dam jos pielea daca vrem o pasta mai fina),sare, piper macinat, zeama de lamaie si usturoiul curatat. Mixam, turnand si restul uleiului pana obtinem o pasta fina. Pastram pasta de naut la rece pana in momentul servirii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu