Publicat de
Ecaterina Mihaela
Ciuperci a la Grec
Imi plac foarte mult ciupercile in orice fel gatite, asa ca apelez destul de des la ele, mai ales in zilele de post.
Ingrediente pentru Ciuperci a la Grec:
- 500 gr ciuperci proaspete
- 2 cepe
- 1 lingura ulei
- sare
- piper macinat
- zeama de lamaie dupa gust
- 1 pahar vin alb
- patrunjel si marar verde tocat fin
Mod de preparare pentru Ciuperci a la Grec:
Trecem ciupercile rapid printr-un jet de apa, l
e scurgem bine si le feliem .Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins.Cand ceapa s-a inmuiat bine si capata o culoare usor aurie punem ciupercile, sare, piper si zeama de lamaie si acoperim vasul cu un capac. Lasam sa scada zeama ,apoi adaugam vinul caldut.Lasam la foc pana scade vinul,apoi adaugam patrunjelul si mararul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu