Publicat de
Ecaterina Mihaela
Umplutura de carnati si mere
O rulada delicioasa cu umplura de carnati si mere.
Ingrediente pentru Umplutura de carnati si mere:
- 1 lingura ulei de masline
- 1 tulpina de telina Apio, tocata fin
- 1 ceapa mare, tocata
- 500 gr carnati de porc
- 1 marverde, descojit si tocat
- 50 gr pesmet proaspat
- 1 lingura salvie
- 2-3 linguri patrunjel verde tocat
- 1 ou
- 10 felii de bacon fara sorici.
Mod de preparare pentru Umplutura de carnati si mere:
Incintam uleiul intr-o cratits si punem la calit ceapa si telina pentru 5 minute, apoi le scoatem intr-un castron la racit.Scoatem carnea din carnati, adaugam peste ea marul,ceapa, pesmetul, oul,salvia, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Omogenizam bine compozitia.
Tapetam o tava de chec cu 8 felii de bacon, usor suprapuse.Punem deasupra amestecul de carne, impaturim deasupra marginile baconului si cele 2 felii ramase.Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.Rasturnam rulada pe o hartie de copt intr-o tava mai larga si o mai lasam pana baconul se rumeneste bine.
Servim rulada cu patrunjel verde presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu