Chec de post cu aroma de zahar ars
Ingrediente pentru Chec de post cu aroma de zahar ars :
- 200 gr zahar
- 250 ml apa
- 1 ceasca ulei
- 1 lingura cacao
- 450 gr faina
- stafide
- fulgi de migdale
- 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie .
Mod de preparare pentru Chec de post cu aroma de zahar ars :
Punem 2 linguri de zahar intr-o craticioara pe foc pana capata o culoarea frumoasa , caramel . Stingem cu apa , punem restul de zahar si lasam sa fiarba pana zaharul se topeste . Turnam uleiul si faina amestecata cu cacaua in ploaie . Amestecam energic pana se omogenizeaza compozitia si dam craticioara jos .Adaugam stafidele si bicarbonatul . Amestecam si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei sau margarina si faina .
Presaram migdalele si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 35 de minute .
Putem inlocui stafidele cu orice alte fructe uscate sau nuci .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu