Pulpe de iepure cu naut si ciuperci
Ingrediente pentru Pulpe de iepure cu naut si ciuperci :
- 2 pulpe de iepure
- 200 gr naut din conserva
- 70 gr ciuperci din conserva
- 1 conserva de rosii
- 1 ceapa
- sare de mare
- piper mozaic proaspat macinat
- maghiran uscat
- 2 linguri untura de gasca
- patrunjel verde pentru ornat
- vin rosu,frunze de dafin , ienibahar , coriandru boabe si maghiran pentru marinada
Mod de preparare pentru Pulpe de iepure cu naut si ciuperci :
Punem cu cateva ore inainte pulpele la marinat intr-un aestec de vin cu frunze de dafin,ienibahar , coriandru boabe si maghiran . Scoatem pulpele inainte de a le gati si le scurgem .Asezam pulpele intr-o tava , presaram deasupra piper macinat , maghiran , punem 1 lingura de untura de gasca si dam tava la cuptor pana se rumenesc. .
Tocam ceapa fin si o punem la calit intr-o lingura untura de gasca . Cand ceapa a devenit translucida adaugam nautul , ciupercile , lasam 2-3 minute amestecan usor , apoi adaugam conserva de rosii mixata , sare , piper , maghiran . Fierbem pana scade sosul .
Punem pe farfurie nautul , iar deasupra asezam o pulpa de iepure . Ornam cu patrunjel verde .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu