Paste verzi cu mazare si sos de telina
Ingrediente pentru Paste cu mazare si sos de telina :
- 200 gr paste verzi (cu spanac)
- 70 gr mazare congelata
- 1/2 telina mai mare
- 100 ml lapte
- 100 ml smantana
- sare
- piper negru macinat
- nucsoara pudra
- 6 felii sunca de Parma
Mod de preparare Paste cu mazare si sos de telina :
Curatati telina si o taiati in bucati mai mari .Puneti bucatile de telina la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare , iar dupa 3 minute adaugati si mazarea .
Dupa 5 minute , scoateti mazarea si telina si adaugati pastele . Fierbeti cat este nevoie pentru a obtine paste al dente ( 5 minute)
Puneti bucatile de telina intr-un vas impreuna cu laptele , smantana , sare , piper si nucsoara . Fierbeti impreuna 3 minute , apoi mixati compozitia .Aduceti sosul inapoi pe foc si infierbantati-l .
Serviti pastele scurse cu boabe de mazare , sos de telina si bucati de sunca de Parma .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu