Recent Posts

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Spaghetti cu piept de pui

Spaghetti cu piept de pui

Spaghetti cu piept de pui

 Ingrediente Spaghetti cu piept de pui:

  • 120 gr ruccola
  • 16 rosii cherry
  • 400 gr spaghetti
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr file de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml smantana
  • 80 gr branza proaspata cu mascarpone
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara

 Mod de preparare Spaghetti cu piept de pui:

 Spalam ruccola , o zvantam si o taiem mai  marunt, nu inainte de a opri o mana de frunze pentru ornat .
Punem la foc o oala cu apa  , in care cand incepe sa clocoteasca punem sare si spaghetti . Le lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe punga .
Pieptul de pui se toaca cubulete .
Usturoiul se toaca marunt.
Se pune pieptul de pui in uleiul incins si se prajeste la foc iute pana incepe sa se rumeneasca usor .Adaugam usturoiul , lasam 30 de secunde , apoi adaugam rosiile taiate in jumatati .
Separat intr-o craticioara punem smantana , branza si 250 ml apa de la paste .Asezonam cu sare , piper si nucsoara si lasam pana incepe sa fiarba si amestecul s-a omogenizat .Turnam sosul peste carne  , lasam 2 minute si stingem focul .




Scurgem pastele , le clatim cu apa rece , apoi le scurgem din nou . Amestecam pastele scurse cu sosul si ruccola taiata .
Impartim pe farfurii si ornam cu restul de frunze de ruccola pastrate . Servim imediat.






Spaghetti cu piept de pui








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...