Recent Posts

vineri, 23 august 2013

Paste cu piept de pui si sos de rosii picant

Paste cu piept de pui si sos de rosii picant


Paste cu piept de pui si sos de rosii picant

Ingrediente Paste cu piept de pui si sos de rosii picant :

  • 300 gr piept de pui fara os si piele
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 kg rosii coapte bine( de preferat cu cat mai putine seminte )
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc
  • oregano
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 gr boabe de porumb din conserva
  • chili piper  de Cayenne
  • paste

Mod de preparare Paste cu piept de pui si sos de rosii picant :

Spalam pieptul si il taiem fasii subtiri  ,apoi il punem la calt in uleiul incins  pana incepe sa se rumeneasca usor .Adaugam usturoiul curatat si tocat marunt . Lasam cateva secunde ,apoi adaugam rosiile pe care  , in prealabil le-am spalat ,le-am scos cotorul si le-am mixat .Daca dorim un sos mai fin putem  decoji rosiile inainte de a le mixa  .Lasam sa fiarba la foc mic pana sosul se ingroase . Cand este aproape gata adaugam condimentele  si porumbul . Fierbem pastele conform instructiunilor de pe punga( sau facem paste de casa  , asa cum am facut eu ) . Sevim sosul cu pastele fierte al dente .
Paste cu piept de pui si sos de rosii picant




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...