Publicat de
Ecaterina Mihaela
Paste cu piept de pui si sos de rosii picant
Ingrediente Paste cu piept de pui si sos de rosii picant :
- 300 gr piept de pui fara os si piele
- 2-3 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- 1 kg rosii coapte bine( de preferat cu cat mai putine seminte )
- sare
- piper negru macinat
- busuioc
- oregano
- 1/2 lingurita zahar
- 100 gr boabe de porumb din conserva
- chili piper de Cayenne
- paste
Mod de preparare Paste cu piept de pui si sos de rosii picant :
Spalam pieptul si il taiem fasii subtiri ,apoi il punem la calt in uleiul incins pana incepe sa se rumeneasca usor .Adaugam usturoiul curatat si tocat marunt . Lasam cateva secunde ,apoi adaugam rosiile pe care , in prealabil le-am spalat ,le-am scos cotorul si le-am mixat .Daca dorim un sos mai fin putem decoji rosiile inainte de a le mixa .Lasam sa fiarba la foc mic pana sosul se ingroase . Cand este aproape gata adaugam condimentele si porumbul . Fierbem pastele conform instructiunilor de pe punga( sau facem paste de casa , asa cum am facut eu ) . Sevim sosul cu pastele fierte al dente .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu