Publicat de
Ecaterina Mihaela
Farfalle cu pesto si bacon
Ingrediente:
- 1 punga farfalle
- 150 gr bacon
- 1 ceapa
- 150 gr mazae
- 100 gr pesto
- 250 ml smantana
- sare
- piper
- frunze proaspete de busuioc
- parmezan ras pentru servit
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Fierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a devenit translucida adaugan baconul taiat cubulete .Lasam sa se rumeneasca usor ,apoi stingem cu smatana . AdaugaM sosul pesto ,sare si piper dupa gust . Lasam sa dea cateva clocote ,apoi stingem focul .Scurgem pastele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,apoi le scurgem din nou .Scurgem mazarea .Amestecam pastele cu sosul si mazarea . Servim pastele presarate cu parmezan ras si ornata cu frunze proaspete de busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu