Recent Posts

marți, 21 mai 2013

Desert la tigaie cu capsune

Desert la tigaie cu capsune


Ingrediente:

  • 250 gr capsune
  • 1 lingura faina
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri faina de migdale
  • 150 ml lapte
  • unt pentru uns tigaia
  • 2 oua
  • 3 gr praf de copt
  • un praf de sare
  • scortisoara macinata
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

Amestecam faina ,faina de migdale ,zaharul,sarea,scortisoara  si praful de copt.Adaugam ouale ,omogenizam ,apoi adaugam laptele.Ungem o tigaie cu unt ,turnam compozitia ,apoi punem capsunele taiate in jumatati cu parte taiata in sus .Punem tigaia la cuptorul preincalzit timp 30-35 de minute.Servim presarat cu zahar pudra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...