Publicat de
Ecaterina Mihaela
Rosii umplute cu spanac
Ingrediente Rosii umplute cu spanac :
- 150 gr spanac congelat
- 1 lingura seminte de pin
- 2 linguri ulei
- sare
- piper mozaic proaspat macinat
- usturoi
Mod de preparare Rosii umplute cu spanac :
Taiem usturoiul felii si il punem intr-o lingura de ulei incins sa se rumeneasca usor.Adaugam spanacul usor decongelat ,condimentam cu sare si piper si il lasam cateva minute pana seaca toata zeama.Intr-o tigaie uscata punem semintele de pin si le prajim usor.Dam spanacul jos si il amestecam cu semintele de pin.Spalam rosiile bine ,apoi le taiem un capac.Cu ajutorul unei linguri scoatem mijlocul bine ,le presaram cu putina sare si le umplem cu spanacul.Punem capacele ,asezam rosiile intr-o tava unsa cu cealalta lingura de ulei si dam la cuptorul preincalzit 15 minute ,pana rosiile incep sa se inmoaie.Servim imediat .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu