Cotlet de porc la gratar cu garnitura de broccoli si sos avgolemono
Ingrediente:
- 3 bucati cotlet de porc
- 300 gr broccoli
- 3 galbenusuri
- zeama de la o lamaie
- 250 ml supa de pui
- sare
- piper
- oregano proaspat sau maruntit
- condimente pentru carnea de porc( boia de ardei,chimen macinat,usturoi,piper cayenne )
- 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Spalati cotletul ,stergeti -l bine si condimentati-lcu amestecul de condimente si ulei .Acoperiti-l cu folie de plastic si dati-l la rece 20 de minute .Pentru sos amestecati galbenusurile cu un praf de sare ,zeama de lamaie ,apoi supa calda.Puneti la foc si amestecati intr-una pana sosul se leaga ,avand o consistenta usor cremoasa..Adaugati oregano si dati jos.Fierbeti cateva minute broccoli in apa clocotita cu sare .Prajiti cotletele pe ambele parti.Serviti cotletul fierbinte cu broccoli si sos.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu