Spirale de pui cu porumb si ardei
Ingrediente Spirale de pui cu porumb si ardei :
- 200 gr piept de pui
- 200 gr ministiuleti de porumb murati
- 2 ardei Kapia (mai iuti)
- 1 lingura ulei
- 2 linguri parmezan ras
- 3 linguri zeama de rodii
- sare
- piper mozaic
Mod de preparare Spirale de pui cu porumb si ardei :
Spalati pieptul de pui (fara piele),scurgeti-l de apa ,apoi stergeti-l cu prosoape absorbante.Taiati pieptul in fasii late si groase de cca 5 mm,pe care le presarati apoi cu sare si piper proaspat macinat si infasurati cu ele stiuletii de porumb.Prajiti stiuletii in uleiul incins pe toate partile ,apoi scoateti-i pe o farfurie.In uleiul ramas puneti ardeiul taiat rondele presarat cu sare si piper si caliti-l la foc iute ,pana se inmoaie usor ,apoi stropiti-l cu zeama de rodie ,lasati 1-2 minute si luati-l de pe foc.Serviti spiralele pe pat de ardei si sosul din tigaie si presarat cu parmezanul ras.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu