Cartofi umpluti cu branza
Ingrediente pentru Cartofi umpluti cu branza :
- 4 cartofi mari
- 100 gr branza dulce
- 100 gr branza sarata
- 100 gr sunculita taraneasca
- cascaval afumat
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingura unt
- 2 oua
- 2 linguri smantana
Mod de preparare pentru Cartofi umpluti cu branza :
Spalati bine cartofii ,apoi fierbeti-i in coaja in apa cu sare 15 minute(cartofii trebuie sa fie moi,fara a se sfarama).Clatiti cartofii cu apa rece,apoi decojiti-i.Cu ajutorul unei lingurite,scoateti mijlocul cartofului,pastrand 1/2 cm grosime pe margine.Sfaramati bucatelele de cartof scoase cu o furculita,apoi amestecati-le cu branza dulce,branza sarata,sunculita taraneasca taiata cubulete,ouale,smantana,sare si piper dupa gust.
Umpleti cartofii cu compozitia formata si punet-i intr-o tava unsa cu unt.Presarati deasupra cascaval afumat Delaco ras si dati la cuptor pana se rumenesc frumos.Daca doriti ,inainte de a-i scoate mai presarati putin cascaval .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu