Publicat de
Ecaterina Mihaela
Supa de pui cu fidea
Ingrediente Supa de pui cu fidea:
- 1 bucata piept de pui cu os
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 bucata telina
- 1 ardei gras galben
- sare
- piper boabe
- frunze de telina
- fidea
- 1 lingura ulei
- patrunjel verde ptr decor
- 1 lingura baza pentru mancare
Mod de preparare Supa de pui cu fidea :
Spalati bine pieptul de pui,apoi puneti-l intr-o oala acoperit cu apa rece.Spumati de cate ori este nevoie pentru a avea o zeama limpede.Daca aveti un piept de pui mai tare lasati-l sa fiarba de trei sferuri inainte de a trece la pasul urmator,daca este cumparat de la market lasati-l 5 minute ,dupa care puteti trece mai departe.Curatati legumele.Lasati legumele intregi sau taiati-le in bucati potrivite,dupa preferinta.(eu morcovul il tai rondele si il pastrez in supa ).Spalati legumele si puneti-le in supa impreuna cu telina frunze si piperul boabe..Lasati sa fiarba pana s-au inmuiat legumele,apoi scoateti carnea si legumele.Adaugati sare,ulei,baza pentru mancare ,completati vasul cu apa si mai dati 2-3 clocote.Puneti fideaua rupta in bucati mai mici,lasati sa fiarba 3-4 minute.Stingeti focul,adaugati o cana de apa rece pentru a opri fierberea si acoperiti.Serviti supa fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat fin
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu