Recent Posts

duminică, 12 august 2012

Supa de pui cu fidea

Supa de pui cu fidea

Supa de pui cu fidea


 Ingrediente Supa de pui cu fidea:

  • 1 bucata piept de pui cu os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina 
  • 1 ardei gras galben
  • sare
  • piper boabe
  • frunze de telina
  • fidea
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde ptr decor
  • 1 lingura baza pentru mancare

Mod de preparare Supa de pui cu fidea :

Spalati bine pieptul de pui,apoi puneti-l intr-o oala acoperit cu apa rece.Spumati  de cate ori este nevoie pentru a avea o zeama limpede.Daca aveti un piept de pui mai tare lasati-l sa fiarba  de trei sferuri inainte de a trece la pasul urmator,daca este cumparat de la market lasati-l 5 minute ,dupa care puteti trece mai departe.Curatati legumele.Lasati legumele intregi sau taiati-le in bucati potrivite,dupa preferinta.(eu morcovul il tai rondele si il pastrez in supa ).Spalati legumele si puneti-le in supa impreuna cu telina frunze si piperul boabe..Lasati sa fiarba pana s-au inmuiat legumele,apoi scoateti  carnea si legumele.Adaugati sare,ulei,baza pentru mancare ,completati vasul cu apa si mai dati 2-3 clocote.Puneti fideaua rupta in bucati mai  mici,lasati sa fiarba 3-4 minute.Stingeti focul,adaugati o cana de apa rece pentru a opri fierberea si acoperiti.Serviti supa fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat fin



 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...