Spaghetti alla carbonara
Ingrediente:
- 400 gr spaghetti
- 300 gr sunculita afumata sau kaiser
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
- 2 galbenusuri
- 100 gr branza de oi tare
- busuioc proaspat
- 5-6 linguri lapte
- 2 galbenusuri
Mod de preparare:
Puneti pastele la fiert in apa cu sare si lasati-le cat sa ramana al dente.Intre timp taiati sunculita cubulete si pune-ti-o la prajit in ulei pana devine crocanta.Stingeti cu lapte,adaugati piperul macinat,apoi pastele scurse (fara a le trece prin jet de apa rece).Amestecati galbenusurile cu branza rasa fin.
Amestecti usor patele cu laptele,dati deoparte,apoi amestecati cu amestecul de branza si galbenusuri pana se omogenizeaza.Serviti ornat cu frunze de busuioc proaspat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu