Recent Posts

sâmbătă, 4 august 2012

Cotlet de porc la gratar cu garnitura de ardei grasi

Cotlet de porc la gratar cu garnitura de ardei gras

 

Ingrediente :

  • 3 lingura ulei de masline
  • 2 buc. cotlet de porc
  • 3 gr cimbru
  • 1 lingura otet balsamic
  • 3 gr piper
  • 1 buc. ardei gras rosu
  • 2 buc. catei usturoi
  • 1 buc. ardei gras galben
  • 1 lingura pasta de rosii

Mod de preparare :

 Se curata ardeii grasi de cotoare si se taie fasii.Intr-o cratita se incinge uleiul si se calesc ardeii 5 minute la foc mic .Se adauga usturoil maruntit si bulionul, se calesc putin ,apoi se stinge cu 100 ml apa,se sareza,se pipereaza si se acopera.Se lasa sa se inabuse 5 minute,se adauga cimbru si otetul.Se sterg cotletele, se ung cu ulei ,sare si piper si se prajesc pe gratar cateva min pe fiecare parte.Se servesc imediat cu garnitura de ardei gras.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...