Publicat de
Ecaterina Mihaela
Cotlet de porc la gratar cu garnitura de ardei gras
Ingrediente :
- 3 lingura ulei de masline
- 2 buc. cotlet de porc
- 3 gr cimbru
- 1 lingura otet balsamic
- 3 gr piper
- 1 buc. ardei gras rosu
- 2 buc. catei usturoi
- 1 buc. ardei gras galben
- 1 lingura pasta de rosii
Mod de preparare :
Se curata ardeii grasi de cotoare si se taie fasii.Intr-o cratita se
incinge uleiul si se calesc ardeii 5 minute la foc mic .Se
adauga usturoil maruntit si bulionul, se calesc putin ,apoi se stinge cu
100 ml apa,se sareza,se pipereaza si se acopera.Se lasa sa se inabuse 5
minute,se adauga cimbru si otetul.Se sterg cotletele, se ung cu ulei
,sare si piper si se prajesc pe gratar cateva min pe fiecare parte.Se
servesc imediat cu garnitura de ardei gras.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu